Global Sport

Cum se transforma pasiunea pentru fotbal

Cum se transforma pasiunea pentru fotbal  in realizarea propriului teren de fotbal 

Fotbalul in Romania are o istorie bogata si este unul dintre cele mai populare sporturi din tara. Ocupa un loc special in inima romanilor si are o influenta semnificativa asupra culturii si societatii. Relatia oamenilor cu fotbalul în Romania este una complexa si de lunga durata.  

Fotbalul este o parte importanta a vietii sociale in Romania. Multi romani cresc jucand fotbal in cartierele lor, iar meciurile de fotbal sunt o activitate comuna de weekend. La meciuri, suporterii echipelor de fotbal sunt extrem de pasionati si devotati, umpland stadioanele si sustinandu-si echipele atat pe teren propriu, cat si in deplasare.

  

Cum arata pasiunea pentru fotbal  

Pasiunea pentru fotbal poate sa arate asa: cand erai mic, parintii te-au inscris la cursuri de fotbal, dar te-ai retras ulterior. Poate te jucai cu prietenii cand terminati orele la scoala. Poate ai o traditie de familie de a merge cu tatal tau la meciuri.  

Poate ai descoperit energia unica cand ai participat prima data la un meci cu miza mare si ai facut parte din galeria de sustinere. Poate fotbalul s-a transformat in pasiune cand ai descoperit serile de joc cu baietii in cartier. Pasiunea pentru fotbal poate fi orice amintire pe care o ai despre fotbal care te face sa zambesti cand iti aduci aminte.  

De la pasiune la idee  

Pasiunea pentru fotbal nu este la mare distanta de dorinta de a amenaja propriul tau teren de fotbal si de a putea forma in timp echipa de fotbal. Amenajarea cu gazon artificial a terenului de fotbal poate fi modul in care oferi celor din jur o experienta oportuna de a petrece mai mult timp impreuna, facand ceea ce va place. Procesul de amenajare poate parea unul costisitor de resurse, mai ales de timp. Cu toate acestea, daca ai o echipa profesionista – totul poate decurge asa cum iti imaginezi.

Global Sport poate fi partenerul tau de drum lung in acest proiect. Suntem singurul membru din Romania al Consiliului European al Gazonului Sintetic, certificare prin care se atesta ca suntem printre cei mai buni montori de gazon sintetic din Europa. Avem experienta vasta pe proiecte, avem peste 700 de proiecte realizate cu profesionalism si dedicare. Fie ca vorbim de terenuri sportive complexe, fie ca vorbim de terenuri de joaca pentru copii din spatiile rezidentiale, avem experienta si materialele de calitate care sa faca diferenta pentru terenul tau de fotbal.  

 

Cum arata colaboarea cu Global Sport

Primesti inca de la inceput detaliile proiectului, cu timpi clari de executie, pentru a fi in permanenta in control pe proces. Experienta in piata din 2008 si lucrul pe sute

de proiecte, ne ajuta sa reducem riscurile prin anticiparea imediata a situatiilor neprevazute si adaptarea din timp la ele, astfel incat sa nu fie afectati termenii contractuali. 

In acelasi timp, vei beneficia de un manager de proiect dedicat care iti va fi alaturi de-a lungul proiectului si care va mentine fluxul de informatii la zi. Pe langa experienta si expertiza, Global Sport pune accentul pe comunicarea onesta si corecta pentru a se asigura ca ceea ce iti propui se intampla asa cum iti doresti. 

Global Sport se ocupa de tot procesul, de la A-Z pentru ca amenajarea terenului tau de fotbal sa se intample. Beneficiezi de oferte si termene de plata negociabile. Tot noi ne putem ocupa de documentatia pentru achizitii publice. 

 

Cum poate arata terenul tau de fotbal

Colaboram cu peisagisti si ingineri care pot reda o imagine cat mai realista a ideilor pe care le discuti impreuna cu echipa dedicata.

In plus, pe site gasesti un configurator de teren unde poti sa vezi toate elementele care constituie terenul de fotbal precum: dimensiunea terenului, tipul terenului, suprafata si culoarea, imprejmuirea si sistemul de acoperire, dar si dotarile. 

Poti cere direct oferta pentru configuratia ta, iar in maxim 24h iti oferim raspunsul si propunerea noastra.  

De asemenea, in cadrul portofoliului de pe site poti sa vezi clar care au fost cerintele pentru proiecte si cum arata proiectul final. Un exemplu bun ar fi Primaria Comunei Breaza care si-a dorit realizarea Terenul de Fotbal Breaza. Cerințele au fost: amenajarea unui  teren de sport cu gazon artificial fotbal EVO C Grass PREMIUM, cu inaltimea firului de iarba 50 mm, polietilena, monofilament, 1200gr/mp (include gazon, adeziv, marcaje, nisip cuartos, granule cauciuc SBR, transport si manopera). Are suprafata de 1125 mp (45 m x 25m).

Poti sa te ocupi cu incredere de auditii pentru copiii doritori sa invete fotbal, in timp ce Global Sport implementeaza proiectul. Fii chiar tu mentorul lor si arata-le cum pasiunea se transforma in realitate.   

Lasă un răspuns
Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Echipa Global Sport
Bun venit pe GlobalSport!
Suntem aici pentru a te ajuta. Alege din specialiștii disponibili online și discută cu noi direct pe WhatsApp.