Global Sport

Investitia in teren sportiv

Sportul liant pentru comunitate

Chiar daca vorbim de mediul rural sau de mediul urban, sportul si miscarea ne aduc mai aproape unii de ceilalti. Facem parte din cluburi sportive: club de alergat seara prin parc, club de fotbal pentru pasionatii din cartier, club de tenis pentru micii jucatori. Poate ne cunoastem cu alti parinti din oras sau sat si avem prietenii de durata pentru ca ne ducem copiii la acelasi club sportiv. Indiferent de ce alegem să facem, sportul creeaza conexiuni si amintiri. 

Un factor esential este locul, spatiul in care se desfasoara sportul. Amenajarea unui teren sportiv si materialele din care se realizeaza trebuie sa reflecte clar un joc perfect. 

 

 Cum se simte un joc perfect

In primul rand, un joc perfect incepe cu teren de sport amenajat profesionist, in timpi clari si cu cele mai bune materiale. Global Sport este singurul membru din Romania al Consiliului European al Gazonului Sintetic si iti oferim prin aceasta certificare garantia ca terenul de sport va fi amenajat la cel mai ridicat grad de profesionalism. Si profesionalismul mai inseamna, pe langa respectarea timpului de executie, si comunicarea onesta si clara atunci cand intervin modificari sau se schimba programul.  

Primesti inca de la inceput detaliile proiectului, cu timpi clari de executie, pentru a fi in permanenta in control pe proces. Experienta in piata din 2008 si lucrul pe sute

de proiecte, ne ajuta sa reducem riscurile prin anticiparea imediata a situatiilor neprevazute si adaptarea din timp la ele, astfel incat sa nu fie afectati termenii contractuali. 

In acelasi timp, vei beneficia de un manager de proiect dedicat care iti va fi alaturi de-a lungul proiectului si va mentine fluxul de informatii la zi.

In al doilea rand, un joc perfect presupune un gazon potrivit nevoilor jucatorilor. Global Sport nu face rabat de calitatea materialelor. Gazonul artificial folosit de noi este premium, peste standardul din piata. Folosim un gazon artificial de calitate, mai rezistent in timp si cu

aspect mai bun de la producatori renumiti din Turcia, Olanda, Belgia. Gazonul este mult mai dens si permite un joc mai eficient. 

  

Cum influenteaza gazonul sintetic jocul

Un teren sportiv bine facut incepe cu un gazon premium, superior de ce exista standard pe piata! 

Gazonul artificial ofera o suprafata uniforma si predictibila, ceea ce poate facilita jocul rapid si precis, cum este cazul fotbalului spre exemplu. Fiind mai rezistent si durabil decat gazonul natural, gazonul sintetic poate suporta traficul intens si uzura fara a-si schimba calitatile fundamentale. Daca amenajezi terenul pentru copii, atunci se pot bucura mai multe generatii de jocul pe acest teren.

Densitatea firului de iarba este un factor esential in modul in care se simte atunci cand practici sportul. Producatorii cu care colaboreaza Global Sport folosesc cele mai bune fire de iarba sintetice, precum Ten Cate Grass (lider mondial de fibre sintetice de gazon). Global Sport ofera gazon cu mai multe fire de iarba/ m2 care este mai rezistent, mai estetic (infillul cu nisip cuartos este mai putin vizibil). Gazonul confera confort sporit pentru jucatori si intretine tehnica jocului.

Gazonul sintetic poate fi utilizat in orice conditii meteorologice, fara a fi afectat de ploaie sau uscaciune. 

In al treilea rand, un joc perfect este dat de jucatori. Daca jucatorii se simt bine, atunci jocul este bun. Dar pentru un joc bun, totul incepe de la ideea de a amenaja un teren sportiv. 

 

De la idee la realizare

De multe ori, ideile se pierd sau nu se intampla pentru ca nu avem toate resursele disponibile. Un factor care atarna greu este gasirea unei echipe cu care sa construiesti pe termen lung. Sa gasesti o echipa profesionista care iti ofera performanta si succes nu este o treaba usoara. O decizie informata este intotdeauna costisitoare de timp, dar fara de care proiectul nu poate demara. 

Alteori, pentru a ne decide sa incepem proiectul avem nevoie de o schita, un model de cum poate sa arate terenul. Global Sport nu doar ca are un configurator de teren pe site unde poti sa vezi toate elementele care constituie terenul, dar are si parteneri peisagisti si ingineri care pot reda o imagine cat mai realista a ideilor pe care le discuti impreuna cu echipa dedicata. 

Global Sport iti ofera tot ce ai nevoie pentru a amenaja terenul sportiv si nu numai. Ai o echipa profesionista dedicata proiectului. Ai timpi clari de executie, stii din avans care este procesul amenajarii terenulu si esti in permanenta in control pe proces. Ai cele mai bune materiale pentru terenul tau. Ai oferte si termene de plata negociabile. Tot echipa Global Sport se poate ocupa de documentatia pentru achizitii publice. 

Singura ta preocupare va fi sa aduci comunitatea pe teren. 

Ideile din pasiune si facute cu pasiune sunt cele care rezista. Investitia ta de azi in amenajarea unui teren sportiv, este bucuria de maine a copiilor care se joaca pe el. Uneori investiile se masoara altfel.

Lasă un răspuns
Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Echipa Global Sport
Bun venit pe GlobalSport!
Suntem aici pentru a te ajuta. Alege din specialiștii disponibili online și discută cu noi direct pe WhatsApp.