Global Sport

Cat costa un teren multisport cu gazon artificial?

Stim cum este sa ceri oferta de la mai multi furnizori si sa nu primesti oferta in timp util sau chiar de loc. Tocmai de aceea Global Sport iti ofera oferta si posibilitatea de a-ti configura singur terenul: fara batai de cap si timp irosit!

Un teren multisport poate fi folosit pentru multiple sporturi, cum ar fi fotbal, baschet, tenis, volei, handbal si altele. Versatilitatea si eficienta unui teren multisport fac ca aceasta optiune sa fie tot mai populara in comunitati, scoli, cluburi sportive si parcuri.   

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg amenajare gazon artificial multisport este eficienta cost-performanta. In loc sa investeasca in mai multe terenuri separate pentru fiecare sport, o singura suprafata multisport poate satisface toate nevoile, reducand costurile initiale si cele de intretinere. 

Cat costa un teren multisport cu gazon artificial 

Costurile implicate in amenajarea unui teren multisport cu gazon artificial variaza in functie de mai multi factori:

 • dimensiunea terenului multisport
 • tipul de gazon ales si calitatea lui 
 • complexitatea proiectului 
 • tipul si numarul de accesorii 

Global Sport iti ofera un configurator online unde sa-ti configurezi rapid terenul dorit, iar oferta o vei primi rapid, in maximum 24h!

Exemplu – teren multisport cu gazon artificial

 • dimensiuni 38 x 18 metri
 • gazon artificial premium cu densitate mai mare a firelor de iarba/mp
 • cu gard imprejmuire de 6m si noctura

TOTAL: 197.199 RON inclusiv TVA.

Ce include proiectul de amenajare gazon artificial multisport si care sunt preturile aferente?  

 • Gazon artificial multisport: 50.616 RON + TVA
 • Imprejmuire teren (gard 6m inaltime): 84.000 RON + TVA
 • Nocturna cu 8 Proiectoare: 19.000 RON + TVA
 • Proiect tehnic + studii: 12.097 RON + TVA 

Ai gazon artificial de calitate superioara de la producatori internationali 

Global sport utilizeaza gazon artificial de calitate superioara, provenind de la producatori renumiti din turcia, Olanda si Belgia, membri ai Consiliului European al Gazonului sintetic. Beneficiezi de un gazon care se distinge prin densitatea ridicata a firelor de iarba pe metru patrat, ceea ce ii confera rezistenta la uzura intensa. Ai un gazon care isi va mentine aspectul si functionalitatea pe termen lung. 

Infillul cu nisip cuartos este discret, oferind un teren mai placut din punct de vedere vizual si mai confortabil pentru jucatori. aceste caracteristici contribuie la mentinerea unei suprafete uniforme si aderente, optima pentru performantele sportive. Te vei bucura de terenul sportiv cu gazon artificial in orice moment de-a lungul anului, spre deosebire de gazonul natural, care poate fi afectat de ploi sau seceta.

Proces complet, fara batai de cap 

Global Sport iti ofera un pachet complet de servicii pentru amenajarea terenurilor sportive, asigurand un proces fara griji de la inceput pana la sfarsit:

 • Primesti consultanta gratuita pentru a face alegerea potrivita a produsului si serviciului conform cu nevoile tale specifice. in plus, primesti documentatia completa pentru achizitii publice
 • Beneficiezi de oferta personalizata si ai parte de o echipa dedicata si un manager de proiect care va fi alaturi de tine pe tot parcursul procesului. Nu interactionezi cu multiple parti sau furnizori si nu este nevoie sa va ocupati de partile logistice ale proiectului. 
 • Nu iti este pierdut timpul – ai timpi clari de executie
 • Stii statusul pentru fiecare etapa – executia se face in etape clare
 • Beneficiezi de asistenta si servicii de intretinere pentru ca terenul sa ramana in conditii optime de utilizare

Alege sa lucrezi cu un partener de top – singurii membri ai Consiliului European al Gazonului sintetic din Romania pentru terenul tau multisport cu gazon artificial!  

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Echipa Global Sport
Bun venit pe GlobalSport!
Suntem aici pentru a te ajuta. Alege din specialiștii disponibili online și discută cu noi direct pe WhatsApp.