Global Sport

Teren de fotbal cu gazon artificial, fara batai de cap

In lumea fotbalului, calitatea terenului de joc este cruciala pentru performanta jucatorilor si pentru desfasurarea optima a meciurilor. Alegerea unui gazon artificial de calitate aduce numeroase beneficii care contribuie la crearea unui teren de fotbal de top. In plus, terenul de fotbal cu acest tip de gazon aduce numeroase avantaje, nu doar pentru jucatori, ci si pentru intreaga comunitate. Global Sport se angajeaza sa ofere solutii complete si profesionale, de la consultanta, implementare, pana la mentenanta.  

Ai gazon artificial premium de la cei mai buni montatori internationali  

Global Sport utilizeaza gazon artificial de calitate superioara, depasind standardele pietei. Acesta provine de la producatori renumiti din Turcia, Olanda si Belgia, toti membri ai Consiliului European al Gazonului Sintetic. Gazonul artificial de fotbal va arata excelent si va rezista in timp, chiar si in conditii de utilizare intensa.

Beneficiezi de un gazonul artificial care se remarca prin densitatea superioara a firelor de iarba pe metru patrat, conferind terenului de fotbal rezistenta si aspect estetic placut. În plus, infillul cu nisip cuartos este mai putin vizibil, creand un teren mai atragator si mai confortabil pentru jucatori. Aceste caracteristici contribuie si la mentinerea tehnicii de joc, oferind o suprafata uniforma si aderenta. Te vei bucura de terenul de fotbal mai mult timp si in orice conditii meteorologice. 

 

Ai garantie 5 ani dupa montaj

Gazonul artificial premium oferit de Global Sport este proiectat sa reziste la uzura intensa si sa mentina un aspect proaspat si functional pe o perioada indelungata. Economisești bani pe termen lung prin evitarea costurilor repetate de inlocuire si intretinere. 

 

Te bucuri de teren in orice moment

Gazonul artificial fotbal asigura o suprafata de joc consistenta, indiferent de conditiile meteorologice. Terenul va oferi aceleasi conditii optime de joc in orice moment, spre deosebire de gazonul natural, care poate fi afectat de ploi sau seceta. 

 

Gazonul artificial permite utilizarea intensiva a terenului, fara a se deteriora rapid. Acest lucru este ideal pentru cluburi sportive, scoli si alte organizatii care necesita un teren de fotbal utilizabil pe tot parcursul anului, indiferent de frecventa jocurilor sau antrenamentelor.

 

Nu ai costuri suplimentare pentru intretinere

Terenurile de fotbal cu gazon artificial necesita mult mai putina intretinere comparativ cu cele cu gazon natural. Nu este nevoie de irigatii, fertilizari sau cosituri regulate, ceea ce reduce considerabil costurile si timpul dedicat intretinerii.

 

Colaborezi cu Global Sport si nu ai batai de cap

Pentru amenajare gazon artificial fotbal, Global Sport se ocupa de intregul proces de implementare a terenului de fotbal. 

 

Procesul de la A-Z:

  • Primesti consultanta gratuita pentru a face alegerea potrivita a produsului si serviciului conform cu nevoile tale specifice. În plus, primesti documentatia completa pentru achizitii publice
  • Beneficiezi de oferta personalizata si ai parte de o echipa dedicata si un manager de proiect care va fi alaturi de tine pe tot parcursul procesului. Nu interactionezi cu multiple parti sau furnizori si nu este nevoie sa va ocupati de partile logistice ale proiectului. 
  • Ai timpi clari de executie
  • Executia se face in etape clare  
  • Beneficiezi de asistenta si servicii de intretinere pentru ca terenul sa ramana in conditii optime de utilizare

Alege calitatea, durabilitatea si performanta cu Global Sport! Tu aduci jucatorii pe teren, iar noi ne asiguram ca terenul este performant.

Deschide chat
Ai nevoie de ajutor?
Echipa Global Sport
Bun venit pe GlobalSport!
Suntem aici pentru a te ajuta. Alege din specialiștii disponibili online și discută cu noi direct pe WhatsApp.